Category: CURRENT AFFAIRS

Current affairs is a genre of broadcast journalism where the emphasis is on detailed analysis and discussion of news stories that have recently occurred or are ongoing at the time of broadcast.
This differs from regular news broadcasts that place emphasis on news reports presented for simple presentation as soon as possible, often with a minimum of analysis. It is also different from the news magazine show format, in that the events are discussed immediately.

E ardhmja e pasigurt e Kosovës

Turmat protestuese anti-qeveritare në ngjarjen e së shtunës megjithatë, janë udhëhequr nga grupet shumë të korruptuar politike, të cilët e kanë ftuar popullsinë civile për qëllime nacionaliste, të vendit më të izoluar dhe më të varfër në Evropë për të protestuar kundër një qeverie rëndë të korruptuar!